Dr. Jetske Ultee

 

 

Dr. Jetske Ultee is onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie en heeft een passie voor de huid en huidverzorging.

Dr. Jetske Ultee is tevens het overkoepelende merk voor haar persoonlijke blog, de productlijn Uncover Skincare, Dr. Jetske’s Huidboek, de landelijke campagne ‘’Smeer je in!’’ en het onderzoeksinstituut Skinwiser.

 

WEBLOG 
Sinds 2009 schrijft dr. Jetske Ultee maandelijks diverse blogs over de huid, huidverzorging, huidproblemen en huidbescherming. De blog is zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen (www.jetskeultee.nl).

 

UNCOVER SKINCARE
In 2011 heeft Ultee haar eigen huidverzorgingslijn ontwikkeld. De producten bevatten hoge concentraties actieve ingrediŽnten waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen (www.uncover-skincare.nl).

 

DR. JETSKE'S HUIDBOEK
In 2012 wordt het eerste boek van Ultee uitgebracht met daarin alles over huidverzorging (www.huidboek.nl).

 

SMEER JE IN! 
In 2013 heeft Ultee de stichting Sunwiser opgericht. ‘’Smeer je in!’’ is een landelijke campagne om kinderen te beschermen tegen de zon (www.smeerjein.nl).

 

SKINWISER
Sinds 2014 doet en verzamelt het onderzoeksinstituut Skinwiser wetenschappelijk onderzoek naar onderwerpen gerelateerd aan de huid. Via deze website worden resultaten gedeeld met iedereen die geÔnteresseerd is in cosmetica, huidbescherming en huidverzorging (www.skinwiser.nl).