OVER SKINWISER

 
Skinwiser doet Ún verzamelt wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de huid, huidverzorging en bescherming van de huid.
Het is een initiatief van dr. Jetske Ultee.

"De wetenschap achter huidverzorging: wat werkt nu Úcht voor de huid"


Dr. Jetske Ultee is onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie met een passie voor de huid. Al sinds haar opleiding tot arts verdiept zij zich in de wetenschappelijke literatuur met als hoofdvraag: wat is echt goed voor de huid en wat niet? In 2014 heeft Ultee de stichting Skinwiser opgezet die in samenwerking met andere partijen wetenschappelijk onderzoek uitvoert. Via deze website deelt Skinwiser resultaten van dit onderzoek en informatie over ander wetenschappelijk onderzoek, met iedereen die ge´nteresseerd is in cosmetica, huidbescherming en huidverzorging. 


Wetenschap wereldwijd


Wekelijks worden recent gepubliceerde onderzoeken onder de loep genomen door dr. Jetske Ultee en haar onderzoekers. Korte, duidelijke samenvattingen zijn terug te lezen over onderwerpen op het gebied van ingrediŰnten, huidproblemen en de zon.


 


Onderzoeksprojecten


Stichting Skinwiser beschikt over een onderzoeksruimte en wetenschappelijk meetapparatuur van Courage & Khazaka. Aankomend, lopend en afgerond onderzoek wordt hier bijgehouden. Meedoen met onderzoek kan ook door u aan te melden via ons aanmeldformulier. Skinwiser werkt samen met gedreven studenten van onder andere het Erasmus en de Wageningen University.


 


Congressen


Er zijn geregeld congressen waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetica besproken worden. De agenda en verslagen van interessante congressen op het gebied van cosmetica worden hier bijgehouden.


 

Disclaimer